Facts About نیلینگ Revealed
Facts About نیلینگ Revealed
Blog Article
همچنین، مراحل پایدارسازی در این تکنیک، بهسرعت بالاتر و با آسانی بیشتری نسبت به انکراژ قابل انجام است. این موضوع باعث میشوند که عملیات گودبرداری با استفاده از سیستم نیلینگ بهطور کلان و بهینهتر اجرا گردد.
روش نیلینگ مناسب مکانهایی که آب در آنها جریان داشته باشد مناسب نیست.
بطور کلی از روش های زیر به طور مجزا و یا به صورت تلفیقی می توان جهت پایدارسازی گودها استفاده نمود :
سرعت پمپاژ آب از محل گود اهمیت بسیار زیادی دارد و افزایش سرعت ممکن است منجر به بیشتر شدن نشستها گردد.
این نوع خاکها معمولا برای سازههای نگهبان نیلینگ مناسب هستند، چرا که معمولا متراکم بوده، خوب دانهبندی شده و همراه با میزان محدودی ریزدانه هستند.
بیش از ۳۰ ساعت آموزش حرفهای ولی رایگان دفترفنی و ساختمان سازی دریافت مزایا و معایب نیلینگ
این مراحل با دقت و توجه به ویژگیهای نیلینگ چیست خاک و نیازهای سازهها اجرا شده تا فرآیند نیلینگ به بهترین شکل ممکن انجام و مقاومت لازم در دیوار به دست آید.
با توجه به ماهیت سیستم میخ گذاری، زمینهای مجاور گود مورد تعرض قرار میگیرند. این تعرض در صورتی که در زیر ملک مجاور باشد، بر اساس قانون باید رضایت مالک را به همراه داشته باشد.
همچنین، نیروهای مویینگی در ماسههای ریزدانه مرطوب ممکن است موجب چسبندگی ناچیزی در آنها شود.
برای اجرای میخکوب در سازههای مختلف لازم است که فاکتورها و نکات مختلفی را مد نظر قرار داد تا نیلینگ بهترین عملکرد و کارایی را داشته باشد. از مهمترین نکات میتوان موارد زیر را رعایت کرد:
بخش اصلی سیستم نیلینگ، میلگردهای فولادی هستند. این میلگردها را که میخ یا نیل نامیده میشوند در چاهکها قرار داده و به صورت درجا دوغاب ریزی میکنند.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،
پس از انجام حفاری چاهکها، برای افزایش پیوستگی بین خاک و میلگرد (یا کابل)، لازم است دوغاب را تزریق کنیم تا بهطور کامل اطراف میلگردها را فرا گرفته و از خوردگی میلگرد جلوگیری نماید.
همچنین یک روش ابداعی جهت پایدارسازی فرورفتگیهای مصنوعی یا طبیعی در سطح زمین (ترانشهها) و تامین تکیهگاه افقی دیوارههای خاکبرداری شده، جهت جلوگیری از لغزش خاک به شمار میآید.